Σάββατο 26 Μαΐου 2007

Άλλαγη

5 μέρες έμειναν, και έχω σκοπό να αλλάξω τα πάντα. Αρκεί να με βοηθήσουν τα άτομα που πρέπει. Θέλω να ξεχάσω τα πάντα, να ηρεμήσει το κεφάλι μου, και θέλω να ξεχάσω κι εσένα. Κυρίως επειδή δε βλέπω τι άλλο μπορεί να γίνει. Και φταίω εγώ για όλα, δε μπορείς να μου δώσεις αυτά που θέλω και τώρα θέλω να σε διαγράψω μια για πάντα. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές, το θέλω πραγματικά. Θέλω να ξεφύγει το μυαλό μου από μόρια, βάσεις, σχολές, διαβάσματα και να απελευθερωθώ. Και ίσως να βρεθεί και αυτή που θα με κάνει πως πραγματικά κάτι αξίζω κι εγώ (πάντα μας μάθαιναν πως όλοι οι άνθρωποι κάτι αξίζουν, ε δε μπορεί, κάτι θα γίνει και με την περίπτωσή μου). Και να ξέρεις, όταν καταλάβεις πραγματικά ορισμένα πράγματα, θα είμαι πάρα πολύ μακριά δυστυχώς... Ένας χρόνος αναμονής δεν είναι και λίγος. Αυτά τα λίγα, και εκείνα τα λόγια στη Ρόδο, τα εννοούσα. Η καρδιά μου πάντα θα ελπίζει τα καλύτερα για σένα. Το μυαλό μου είναι πολύ μπερδεμένο και φορτωμένο αυτή τη στιγμή...



And I'll smile and I'll learn to pretend
And I'll never be open again
And I'll have no more dreams to defend
And I'll never be open again

5 σχόλια:

Giovanna είπε...

panta yparxoun kai dimetra (w nai!) kinezakia, etoima gia ola. Psisou! (mi varate, afiste me na ta pw ki egw kapouuuuu!)

]ifrit[ είπε...

xaxaxaxaxa ok, 8a psi8w sovara gia kana kinezaki... ;P

xD

Ανώνυμος είπε...

ακόμα να το κάνεις delete ρε γίδι? :p

MiSparrow είπε...

Ακόμα και τώρα που έχει περάσει (αρκετός) καιρος από τις Πανελλήνιες έχω ακριβώς την ίδια αίσθηση με σένα -έδινα κι εγώ πρώτη φορά φέτος.

Νομίζω όμως θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να... εχμ... συνέλθουμε τέλος πάντων! :)

Καλές Διακοπές..

kakerlak είπε...

ypomonh ola tha pane kala

idoy h rodos....... idoy k to ......... xi xi xi